På trykk

Kom hjem fra jobben til koselig post idag. Nytt nummer av Norsk Quilteforbunds medlemsblad, Norsk Quilteblad, lå i postkassa. Noe av det første jeg så da jeg åpnet bladet, var min artikkel om Birdfair-quilten. Kjekt at jeg fikk nesten tre hele sider.

Dersom du er medlem av Norsk Quilteforbund, får du dette bladet i løpet av uka. Dersom du ikke er medlem, anbefaler jeg medlemskap. Det koster kr. 300,- pr. år, og da får du både dette og det forrige nummeret av bladet, der jeg også hadde en artikkel, tilsammen 4 flotte blad for året. Bladet holder deg oppdatert om alt som er av interesse for quiltere rundt omkring i landet. Du finner link til NQF her.

Under British Birdfair her på bloggen kan du se årets quilt, som ble solgt på auksjonen til en overlykkelig dame. Jeg er allerede igang med neste års auksjonsteppe. Dette er bare moro.

5 kommentarer

Laila

16.09.2010 kl.20:43

Eg fekk også bladet i dag, og har lese artikkelen din. Kjekk lesnad. No må eg finne forrige nr, for det har visst "gått meg hus forbi" at du hadde ein artikkel på trykk der. Ha ein god kveld.

Elin

16.09.2010 kl.22:37

Gratulerer med flott artikkel! Du såg kanskje at du var avbilda ein annan stad i bladet og?

anita nes ertesvåg

17.09.2010 kl.00:00

GRATULERER! Stolt av å kjenne deg...og tusen takk for at du kom på strikkekafè i kveld. Skal prøve å legge deg til som følgar no... Snakkast! Klem

Berit

17.09.2010 kl.22:51

Gratulerer, dette er stort! Har dessverre ikke NQF-bladet, men skal sjekke om noen av mine syvenner har så jeg får lest artikkelen. Helt sikkert en interressant lesing!!

God helg!

Berit

merethe.dragsund

20.09.2010 kl.12:27

Gratulere Turid! Stolte ta dej. Du e kjempeflinke. Klem

Skriv en ny kommentar

hits