Barn gleder barn....igjen

Idag har jeg hatt besøk av Jorunn, ei god venninne, og vi har sydd og skravlet og kost oss. Det gjensto noen få tepper etter aksjonen "Barn gleder barn" i regi av Norges Husflidslag i vår, og hun hadde tatt på seg å montere ett av dem. Jeg inviterte henne til sydugnad her, og monteringen gikk som en lek. På noen få timer hadde vi teppet nesten ferdig. Mye kjekkere å være to sammen om å montere.

Her sitter Jorunn ved symaskinen.Mange fine lapper var det, laget av barn rundt om i landet. Kanskje noen kjenner igjen sine lapper, for eksempel denne søte kaninen,eller den fine blomsten med perler på,for ikke å snakke om denne lille bamsen som bor i ei rosa lomme med hjerter på, helt knas.Etter fire timers jobbing var det bare en kant på hver side pluss lukkekanten igjen.Stikkord:

4 kommentarer

Sissel

26.09.2010 kl.10:06

Åhhh, for et lekkert teppe dere har montert. Et fint prosjekt også.

Ha en strålende søndag.

9na

26.09.2010 kl.12:52

Så fint da! Og mini log cabinen er flott. Du kan jo stryke på mønsteret med kopistrykepapir, men det blir kanskje litt dyrt?

Hege

26.09.2010 kl.17:54

Kjempe flott teppe,så artig at det er mange kreative kropper bak det. Trur egentlig du skulle vært kirurg,da hadde du fått holde på med små pirk hver dag:)) Helt utrolig at du klarer det,morsomt å se resultatet etterhvert:))

Kjersti M

26.09.2010 kl.18:29

Så flott teppe. Sikkert mange stolte unger som har laget blokker til det. Ser det er micro hos deg, ja. Smått også blir det veldig flott da.

Skriv en ny kommentar

hits