Denim love

Det har vært stille her lenge, av flere forskjellige grunner. Men nå starter jeg høsten med en ny runde konkurranse på Quilting Bloggers.

Gå gjerne inn der og stem på meg. Teppet mitt heter Denim love. Det er også mange andre nydelige tepper å kose seg med. Mye inspirasjon å hente der, ja.

TIPS:

Om du skal sy tepper med dongeristoff, så husk at du ikke skjærer strimlene for smale. Da blir teppet fullt av harde kanter. Har erfaring med at strimlene må være minst 6 cm brede. Det andre stoffet kan gjerne være smalere. I dette teppet er de like brede, men du kan se under kategorien TEPPER og finne Solteppe, 21. februar 2010, så ser du at der har jeg dongerstoffet 6 cm, og det andre stoffet 3,5 cm. Har sydd to rader med det andre stoffet for hver rad med dongeristoff. Lykke til med gjenbruksprosjekt!


Stikkord:

3 kommentarer

thefairydance

05.08.2011 kl.14:51

Så utrolig mye fint her på bloggen din! dette kan du virkelig:) holder du kurs i lappeteknikk?

Gleder meg til jeg får mer tid å ro på meg til å drive med mer hobby.

Berit

07.08.2011 kl.11:24

Hei!

Takk for fototipsene, må nok øve meg litt.

Nå har jeg vært inne og stemt på deg. Takk for inspirasjonen. Jeg og dattera har lenge hatt planer om å sy henne et sengteppe av avlagte dongeribukser. Tror jammen vi tar fatt på arbeidet idag. Ha en avslappende håndarbeidsdag.

Berit

Kjersti M

07.08.2011 kl.17:30

Min stemme er avgitt.

Nydelig teppe. Regner med at dongerien er gjenbruk?

Skriv en ny kommentar

hits