Årsmøte NQF

For første gang har jeg vært innom et årsmøte i NQF. En annen gang vil jeg delta på hele pakken, for det virket som om alle koste seg. Inspirerende er det iallfall, og en får så lyst til å sy alt mulig. Men så var det dette med tiden da, som alle quiltere har for lite av.

Mange fine butikker var der, og jeg var på utkikk etter noen spesielle stoffer til et teppe.Dette fant jeg også, for her var alle stiler representert. Dette er stoffer som jeg ikke har brukt mye av før, så det skal bli artig å sy noe av dem. Har jo en plan, da.

Ellers var det mye fantastisk å se på utstillingen. Likte også spesielt godt denne samlingen som var utstilt i hotellresepsjonen.

Hilser også til Elin S. og takker for hyggelig prat. Hun har sydd dette nydelige teppet.

Hilser også til alle dere andre som var på årsmøtet. Håper jeg får anledning til å bli bedre kjent med dere senere.  Fikk jo sett noen av dere på bloggforum. Håper vi får bedre tid der et annet år.

Med det samme jeg har kontakt med dere; jeg er i finalen i en blokkdesignerkonkurranse i USA, og trenger flere stemmer. Ligger på en god 2.plass, men har et ørlite håp om å gå til topps. Mitt bidrag er "tubakk-quilt". Avstemming foregår ut måneden.

 

Stikkord:

4 kommentarer

Edny Raknes Reiten

22.03.2012 kl.13:34

Så fine stoffer du har kjøpt! Gleder meg til å se resultatet;) Og ja, det er en fordel å være med hele helgen, for det er så mye inspirasjon overalt;)

Så kjekt at du ligger så godt an i blokkonkurransen! Jeg har stemt på deg;) Lykke til!

22.03.2012 kl.15:45

Friske fine farger i stoffene du har kjøpt.

Det er så kjekt på disse årsmøtehelgene. Gleder meg til neste år.

Lykke til i blokkonkurransen. Jeg har stemt på deg. Du må mobilisere så du får de siste stemmene. Lag et eget innlegg om det.

Astrid

Heidi

24.03.2012 kl.18:03

Fine stoffer du har kjøpt. Beundrer alle som har en plan når de shopper - jeg handler bare "i vilden sky" jeg...

teppet til Elin er jo utrolig lekkert, hun er en drivende dyktig quilter - utrolig hva hun har tryllet frem til barn og barnebarn i løpet av årene.

Årsmøtehelgen er koselig men hektisk, jeg pleier ikke å melde meg på kurs - har nok med å gå på utstilling, butikker og kose meg. Blir mange nok inntrykk.

Solveig

29.03.2012 kl.21:19

Då har eg stemt på deg! ;o)

Skriv en ny kommentar

hits