juli 2009

Vognteppe

Her er enda ett vognteppe jeg har sydd i vår. Bare firkanter på 12x12 cm som er sydd sammen. Enkelt å få til, men fint blir det jo.

Toalettmappe

Denne toalettmappen er sydd til ei sang-glad dame i nabolaget. Strever litt med isying av glidelås, så jeg liker ikke egentlig å lage slike. Noen blir det da likevel.

Bakside

Her er baksiden av sengeteppet på forrige bilde. Hver bit er quiltet for seg, og senere sydd sammen. På denne måten kan en quilte et stort teppe med en liten symaskin.

Sengeteppe

Her enda ett av 18-årsteppene. Det er sydd etter inspirasjon av Lise Bergene sitt teppe i Quiltemagasinet.

Bilde

Her er et bilde jeg sydde til TV-aksjonen for et par år siden. Det ble auksjonert bort, og de fikk hele 3 100,- kroner for det. En idé for andre å gi et bidrag til aksjonen. Spennende å følge med p...

Trapp Ned, Førde

Dersom noen er i nærheten av Førde mandag, tirsdag eller onsdag denne uka, kan jeg treffes på Trapp Ned. Har med tepper og bilder/kort for utstilling og salg. Stikk gjerne innom.

Log cabin

Kommer alltid tilbake til denne teknikken. Denne er sydd nesten bare av rester. Quiltingen er gjort av Janne Torsvik på Jannes Quiltestudio, helt nydelig.

Sengeteppe

Dette teppet er sydd etter et kurs med Turid Uren, enda ett der jeg har brukt "Tryll med trekanter". Mange muligheter her forstår dere.

Enda et sengeteppe

Her er samme mønsteret, men med forskjellige farger. Litt mindre trekanter også. Utrolig hva farger kan gjøre. Har fortsatt brukt "Tryll med trekanter".

Sengeteppe

Som mange vet, så syr jeg sengetepper til alle 18-åringer i familien. Dette er det siste jeg sydde, og det befinner seg nå i Bergen. Jeg har brukt "Tryll med trekanter".

Grytekluter

Disse gryteklutene har jeg laget av servietter. Har brukt stoffdecoupage til midtfeltet. Vet ikke helt om disse kan vaskes, men fin pynt blir det i alle fall til kjøkkenet.

Løper

Her er en løper jeg har sydd på bestilling..

Stem på meg

Dette bildet har jeg med i konkurransen til Saperlipopatch i Bordeaux. .

Ny på blogg

Etter mange oppfordringer, er jeg her med egen blogg. Her kan du se noe av det jeg lager eller tidligere har laget. Først ute er et bilde jeg sydde til kordirigenten vår da han feiret 25 år som dir...
hits