oktober 2011

Gave

Denne flotte presangen fikk jeg nå i helgen, til og med med innhold (englevann?). Utrolig flott, og med en nydelig farge. Tenkte dere måtte få se den.

Modellen er ferdig

Så ble den ferdig, med glidelås og allting. Nå gjenstår bare å pakke alt jeg skal ha med i morgen. Forsiden, med stjerne. Baksiden. Er litt hekta på gjess for tiden, som dere ser.

Halvferdig modell

Denne helga skal jeg prøve meg som kursleder. Her er en ny modell, ferdig sydd og quiltet, og klar til å bli til en liten toalettmappe.

Samling

Her har jeg samlet alle gårseflokkene som jeg har sydd i det siste. Nå er de på tur sørover. Men i motsetning til andre gjess som må fly selv, så går disse med posten.

Sminkepung med vifte

Slik ble denne lille sminkepungen tilslutt. Fin, eller?

Å blande størrelser

Det er mulig å blande størrelsene på trekantblokkene. Her er et eksempel på det i et handlenett som jeg har fått hos en venninne. Virkningen blir ekstra flott dersom de forskjellige størrelsene har...

En teknikk til mange ting

Det nærmer seg starten på kurset jeg skal ha. Den teknikken vi skal lære kan brukes til mange ting. Her har jeg tenkt å bruke den i en sminkepung. Senere i kveld får du se hvordan denne pungen blir...

Flere muligheter

Her er en annen måte å bruke trekantene på. Igrunnen er det uante muligheter når du først har lært deg teknikken. Jeg bruker den mye og ofte.

Kursmodeller

En løper er en av tingene vi kan sy på kurset. Som dere ser, er det mange variasjonsmuligheter med denne teknikken. Og så avhenger mye av fargevalg selvfølgelig.

...og enda flere gjess

Er snart ferdig med denne runden med gjess. Denne synes jeg selv ble nydelig.

En god begynnelse

Om to uker skal jeg ha kurs i lappeteknikk, og her har jeg startet på modellene til kurset. Flere bilder kommer utover i neste uke. Ønsker alle en riktig god helg!

Reprise

Her i huset blir det ikke sydd annet enn gjess og nåleputer for tiden. Noen har lurt på hvor store disse nåleputene er. Her ser dere toppen før den er sydd sammen med baksiden. Størrelsen er da 10x...

Fly i ring eller fly sør?

Trodde det var på tide for gjessene å fly sør i disse dager. Men her hos meg flyr de fortsatt bare i ring. Dette er min blå versjon av disse ringene. Begynner å få taket på å lage disse nå.

To gåseringer

Så var jeg ferdig med to av ringene. Artig å sy, men litt pirkarbeid er det jo.

Nye nåleputer

Jeg elsker disse små skattene av noen nåleputer. Blir aldri ferdig med å lage dem. Flotte å ha som gaver når jeg reiser rundt omkring.
hits